4 de març 2013

Premi Especial Jordi el Mussol als Tirant Avant!!!

El passat dia 18 de gener la pel.lícula “Iaios i Iaies” del C.E.I.P. Heretats  va guanyar el premi especial “Jordi el Mussol”  dintre dels premis Tirant Avant  Escolar 2012-2013.
Els premis es lliuraren  com a part de la Mostra Internacional de Cinema Escolar (MICE)  que es realitzava per primera vegada  a València.
Un grup format pels actors , actrius i  tècnics de la pel.lícula ( xiquets, iaios/es i mestres)  assistiren a la gal.la que es celebrà al salò d’actes de l’Escola Universitària  de Magisteri Ausiàs March  a ValèNcia on , a més de rebre el premi, escoltaren els parlaments del president dels “Tirant Avant “ (Francesc Fenollosa) i del director del Mice (Josep Arbiol) entre d’altres; gaudiren dels espectacles de percussió, ball i cant preparats per xiquets i adults especialment per  l’ocasió i, per últim,   vegeren  diferents curts fets per xiquets i xiquetes arreu del món ( Estats Units, Gran Bretanya, Corea, Ucraïna,  Alemanya, Espanya…) la qual cosa va donar als  assistents una vissió d’allò que es fa en altres països i d’aquesta manera poder comparar-ho amb al seu treball.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada